FitKit Pixel

Squats guide — корегирај си го држењето

Овие вежби за размрдување на мускулите се задолжителни во многу видови вежбање, а се за пофалба поради нивните безбројни варијации, придобивките во обликувањето на телото и можноста да се изведуваат секаде и во секое време. Но, дали правилно ги правите чучњевите? Неправилното држењее брз пат до повреда и може да предизвика трајна штета. Чучњевите се […]

Повеќе