FitKit Pixel

Ѓорѓи Спасов — личен тренер кај тебе дома

Ѓорѓи Спасов (Џоле) е долгогодишен тренер и стручњак во областа на фитнесот и функционалниот тренинг со долгогодишно спортско искуство како активен спортист државен првак во пливање, репрезентативец и рекордер, воедно и лиценциран тренер од повеќе светски реномирани академии за фитнес и велнес. Работата со него ќе ти даде одлична можност да вежбаш на принципот на […]

Повеќе