FitKit Pixel

Дали ми треба јога и од каде да почнам

Единствено доколку не постои медицински проблем или некаква посериозна повреда, тогаш прашањето дали ти треба не мора повеќе да си го поставуваш. Можеби не ти треба, но дефинитивно ќе ти стане потреба кога ќе ги дознаеш и искусиш бенефитите и ефектите од практикување на оваа дисциплина. Јогата е древна форма на вежбање што се практикува […]

Повеќе