FitKit Pixel

Пилатес или аеробик: Како се појавиле и зошто треба да ги пробаш?

Photo credits: @olly Ако се уште се двоумиш која активност да почнеш да ја вежбаш — Аеробик или Пилатес, овој текст може да ти го даде одговорот. 👇 Ако целта ти е да ослабееш, aеробикот е дисциплнината за тебе, затоа што сепак тоа е кардио активност која ти ги активира големите мускули, го забрзува пулсот и трошиш дури […]

Повеќе