FitKit Pixel

Со FitKit ги менуваме правилата на игра!

Ако во твојата глава да се биде фит значи да вежбаш секојдневно во теретана или да трчаш редовно на кеј, тогаш си на право место и подготви се да бидеш mindblown. Од неодамна во Скопје постои мобилната апликација FitKit преку која можеш да се регистрираш и да вежбаш на најразлични места во Скопје. Од теретани, […]

Повеќе