FitKit Pixel

Адам од Атлета: Фитнес центрите можат да бидат безбедно место за вежбање дури и за време на…

Одлично опремени, секогаш во тек со најновите трендови и подготвени да се соочат со најголемите предизвици за да го обезбедат најдоброто искуство за своите вежбачи. 😎 Запознајте го нашиот ФитКит провајдер на неделата — фитнес клубот Atleta 2003 што се наоѓа во срцето на градот Скопје. Познат како фитнес клуб кој зад себе има најголем број на […]

Повеќе