FitKit Pixel

8 совети за да останеш фит во школската година

Кога си зафатен да го балансираш академскиот дел од животот, најчесто твоето тело ја плаќа цената. Овој период од годината кога почнуваме или се враќаме на факултет после подолгата пауза од лето, за многу студенти може да значи нова борба со кризите за благо, солено, тесто, наоѓањето на време за вежбање и следствено на тоа […]

Повеќе