FitKit Pixel

Марио од Скопје: За да остане човек мотивиран, треба првично да биде најдобар другар со самиот себе!

ФитКит инспирација: Марио Стефановски од Скопје Пандемијата го натера да размисли на повеќе работи меѓу кои неговата физичка активност и потребата да биде активен од физички и психички аспект, особено во тешки периоди. Без разлика на околностите — тој останува посветен на својата фитнес цел — да ја зголеми својата мускулна маса, да го обликува телото и да остане физички […]

Повеќе