EcommerceAwards

5 номинации за ФитКит на Ecommerce Awards 2023: Eве како да нè поддржите!

Откако лани го освоивме 2рото место во категоријата Е-продавница за модни додатоци, убавина, здравје и нега на годината на изборот за најдобрите во македонската е-трговија […]

5 номинации за ФитКит на Ecommerce Awards 2023: Eве како да нè поддржите! Read more

е-commerce awards

ФитКит со освоено 2ро место на Ecommerce Awards 2022!

Апликацијата ФитКит го освои 2рото место во категоријата Е-продавница за модни додатоци, убавина, здравје и нега на годината на изборот за најдобрите во македонската е-трговија

ФитКит со освоено 2ро место на Ecommerce Awards 2022! Read more