FitKit Pixel

FitKit Plus Total Body Workout програма на Елена Бубало Михајловска

Квалитетно вложено време во своето здравје, подобра концентрација, поголема енергија, подобра работа на кардиоваскуларниот систем, намалување на вишок телесни масти, тонзирани мускули, поголема кондиција, координација и здраво фит тело. Ова се само дел од придобивките што ќе ги добиеш од Total Body Workout програмата на Елена Бубало Михајловска. 👌 Станува збор за интервални тренизни, каде […]

Повеќе