FitKit Pixel

Како против сивата економија во фитнес индустријата? Вклучи се и ти во дискусијата.

Под мотото “Let’s make it green”, Europe House и ФитКит организираат панел дискусија посветена на борбата против сивата економија во фитнес индустријата како дел од активностите по повод Европската недела на спортот. Настанот ќе се одржи на 21 септември (понеделник) во Europe House во Скопје со почеток од 11 часот. Истиот е подржан од Делегацијата […]

Повеќе