FitKit Pixel

Боречки вештини: Дисциплина за мажи или за жени?

Дали сметаш дека луѓето тренираат боречки вештини за да се одбранат во случај на опасност или едноставно да учествуваат во натпревари? Не е баш така. Боречките вештини се многу повеќе од одбрана или победа на натпревар. Тие се едно од најдобрите средства за контролирање на умот и телото, зајакнување на самодовербата и ослободување од стресот. […]

Повеќе

Драгана од Fierce Fitness: Истури му здрав ќотек на корона вирусот!

Место за исфрлање на целата негативна енергија и наталожениот стрес. Локација каде што со внимателно креирани тренинзи можеш да го обликуваш телото од соништата. Клуб со многу задоволни клиенти. Токму ова веќе 6 години го нуди фитнес клубот Fierce Fitness од Скопје. 🙌 Како што и нивното мото вели: Put your troubles on the punching […]

Повеќе

Fierce Fitness: Give yourself a chance!

Fierce Fitness е студио што веќе 5 години ја крева свеста за важноста на физичката активност во подобрување на здравјето и физичката благосостојба. Под мотото “Give yourself a chance!”, тренинзите што ги нуди Fierce Fitness се комбинација од кардио тренинг на вреќа и вежби за затегнување на проблематичните делови кај девојките. Кик — фит тренинзи за жени […]

Повеќе