FitKit Pixel

Верица од Фит Ин: Немаме друг избор, освен да бидеме претпазливи и да продолжиме со тренинзи!

Препознатливото Фит Ин финтес студиото од Кочани неодамна ги отвори вратите за своите вежбачи. 😎 Придржувањето кон здравствените препораки и социјалната дистанца ни е приоритет и ги охрабруваме вежбачите да дојдат и да се уверат во тоа, вели Верица Ѓеоргиева, инструктор по аеробик и пилатес во Фит Ин. Најпрво намален е бројот на вежбачи во […]

Повеќе