FitKit Pixel
Kensho Mind Hub

Kensho Mind Hub: Поинакво зен доживување во Македонија!

Ако бараш место каде што ќе можеш да пробаш разновидни холистички пристапи и да доживеш поразлично зен доживување, новотворениот Kensho Mind Hub е студиото кое вреди да го посетиш. 👣 За неполни 2 месеца од своето официјално отворање, овој хаб веќе ја заокружи бројката од 100 задоволни членови. Kensho Mind Hub ги почитува сите традиции, […]

Повеќе
SHE Ladies Fitness Center

Марија од SHE Ladies Fitness Center: Бидете своја најголема мотивација!

Ако си од Битола, сигурно си слушнал/а за SHE Ladies Fitness Center, студиото кое веќе 6 години им помага на битолчанките да имаат згодни тела. 💃🏻 Марија Ѓурчиноска, основач на SHE Ladies Fitness Center раскажува како желбата за свое фитнес студио ја претворила во реалност. Мојата кариера како фитнес инструктор започна во 2011 година. Работејќи […]

Повеќе
Blue-Lotus

Ема од Blue Lotus: Без кал, нема лотус!

Без кал, нема лотус, а одличен пример за тоа е неодамна отвореното студио за јога медитација Blue Lotus.🧘 Освен редовните јога часови (хата, јин, меридиан и кундалини јога), овде можете да бидете дел и од холистични настани и едукативни работилници.  Тоа што ќе можете да го научите на часовите во Blue Lotus е како практично […]

Повеќе
јога-студио-ом

Силвана од Јога Студио ОМ: Јогиската пракса ќе ни помогне да сјае нашата вистинска природа!

Под мотото “The body is your temple. Keep it pure and clean for the soul to reside in!“, Јога Студиото ОМ веќе половина деценија им помага на битолчани да стекнат корисна јогиска пракса. 🧘 Од најактивната пракса како аеро, јин, јанг јога, до најтивката медитација, овде ќе најдеш широка лепеза на активности што ќе го […]

Повеќе

Вики од Viola Beauty Center: На секој му треба квалитетно време издвоено за самиот себе!

Ако си од Битола, сигурно ти е добро познат спа и фитнес центарот Viola Beauty Center, којшто веќе 13 години им помага на Битолчани да бидат најдобрата верзија од себеси. 👸 Решавање на кожни проблеми, третмани за разубавување, масажа, грижа за своето тело, вежбање со личен тренер, групни тренинзи, нутриционистички совети и емоционалната грижа за […]

Повеќе
Рената-Premium-Sport-Center

Рената од Premium Sport Center: Не споредувајте се со другите, имајте своја цел и замисла што сакате да постигнете!

Запознај ја Рената Младеновска, дел од тимот на Premium Sport Center која ги води пилатес и функционалните тренинзи, помагајќи им на вежбачите да си ја подобрат силата, флексибилноста и издржливоста.

Повеќе