Fitkithero

Ана Палчевска

ФитКит Херој на Неделата: Ана Палчевска

Фитнесот е неизоставен дел од нејзиното секојдневие, а планинарењето нејзината најголема љубов. ⛰️ Физичката активност ѝ помага да избега од секојдневната рутина и ја има …

ФитКит Херој на Неделата: Ана Палчевска Повеќе

dimitar-mechev

ФитКит Херој на Неделата: Димитар Мечев

Трчањето е неговата форма на медитација, а исцрпувачките физички тренинзи прават се друго во животот да му изгледа полесно.💡 Запознајте го Димитар Мечев од Струмица, …

ФитКит Херој на Неделата: Димитар Мечев Повеќе

Tони Цветковски

ФитКит Херој на Неделата: Тони Цветковски

Трчањето е неговиот начин на живот. 🏃 Трчањето го учи на дисциплина, грижа за своето здравје, подобра исхраната, како да води здрав начин на живот …

ФитКит Херој на Неделата: Тони Цветковски Повеќе

Наташа Анастасова

ФитКит Херој на Неделата: Наташа Анастасова

Ја инспирираат луѓето коишто наоѓаат време за вежбање и квалитетна исхрана и покрај сите работни и фамилијарни обврски. Секогаш сака да се предизвика себеси со …

ФитКит Херој на Неделата: Наташа Анастасова Повеќе

Angela Antova

ФитКит Херој на Неделата: Ангела Антова

Да се чувствува добро во сопственото тело, да биде здрава и фит, да има зголемена самодоверба, поголема леснотија и енергија во секојдневните активности. 💪 Ова …

ФитКит Херој на Неделата: Ангела Антова Повеќе

ФитКит Херој на Неделата: Никола Калемџиевски

,,1 час вежбање е само 4% од твојот ден!” вели 27-годишниот Никола Калемџиевски, нашиот ФитКит херој на неделата. За Никола, вежбањето е активност што го …

ФитКит Херој на Неделата: Никола Калемџиевски Повеќе

ФитКит Херој на Неделата: Александра Ангеловска

Амбициозна, енергична и секогаш подготвена да го даде најдоброто од себе. Запознајте ја Александра Ангеловска, нашиот ФитКит херој на неделата. Insanity програмата што ја нуди …

ФитКит Херој на Неделата: Александра Ангеловска Повеќе

ФитКит Херој на Неделата: Филип Неделковски

ФитКит е фитнес пасош за сите љубители на здравиот начин на живот, вели 28-годишниот Филип Неделковски од Скопје, нашиот ФитКит херој на неделата. За прв …

ФитКит Херој на Неделата: Филип Неделковски Повеќе

ФитКит Херој на Неделата: Елеонора Гигоска

26-годишната Елеонора Гигоска од Скопје е една од најредовните вежбачи со ФитКит апликацијата. Таа дури по неколку пати неделно си закажува тренинзи, зашто смета дека …

ФитКит Херој на Неделата: Елеонора Гигоска Повеќе

ФитКит Херој на Неделата: Ана Серафимоска

Ја започнуваме серијата блогови за ФитКит херои со Ана Серафимоска, 27- годишен фитнес ентузијаст од Охрид, со живеалиште во Скопје. Секогаш полна со енергија, оптимизам …

ФитКит Херој на Неделата: Ана Серафимоска Повеќе