fitness motivation

dimitar-radevski

ФитКит Херој на Неделата: Димитар Радевски

За него вежбањето претставува едноставна, бесплатна и научно докажана активност што води до животна трансформација и подобра верзија од нас којашто ќе изобилува со енергија,

ФитКит Херој на Неделата: Димитар Радевски Повеќе

visa-fit-kit

Вежбај и заштеди до септември: Топ 5 начини како

Дали некогаш ти се случило да паузираш од вежбање, затоа што членарината ти била прескапа? 🤔 Дали си размислувал/а за алтернативи за вежбање, пријателски расположени

Вежбај и заштеди до септември: Топ 5 начини како Повеќе

kristijan-mladenov

ФитКит Херој на Неделата: Кристијан Младенов

Вежба за да ја задржи тензијата во мускулите, моменталната телесна тежина и форма на тело.  Најдобрите тренинзи што ги имал биле за време на пандемијата

ФитКит Херој на Неделата: Кристијан Младенов Повеќе

blagica-damevska

ФитКит Херој на Неделата: Благица Дамевска

Обожава пешачење, затоа што може да го исклучи светот преку слушалки и да ја реши глобалната криза додека пешачи. 🤭 Запознајте ја Благица Дамевска, нашиот

ФитКит Херој на Неделата: Благица Дамевска Повеќе

stojan-stamkov

ФитКит Херој на Неделата: Стојан Стамков

Фитнесот му служи како филтер за негативната енергија, а истовремено и го исполнува со позитивност, го прави подобар човек и му помага за дополнителна мотивација,

ФитКит Херој на Неделата: Стојан Стамков Повеќе