Fitness Trends

korektiva-studio

Kid-friendly студио за вежбање: Коректива – Студио за здраво тело

Предводени од мотото „Упорноста е клуч за одлични резултати!”, физиотерапевтското студио Коректива успеало да им помогне на стотици дечиња и возрасни да постигнат правилен раст

Kid-friendly студио за вежбање: Коректива – Студио за здраво тело Read more

investiranje-vraboteni

Зошто инвестирањето во велнес апликации е повеќе неопходност, отколку тренд?

Или инвестираш во вработените, или ги губиш нив, или нивната лојалност во најмала рака. 👀 Ова е императив за денешната работа сила опкружена со голем

Зошто инвестирањето во велнес апликации е повеќе неопходност, отколку тренд? Read more

4 причини зошто треба да воведете велнес апликација како компаниски бенефит уште денес

Како вработени, често жонглираме со бројни одговорности, подложени сме на стресни ситуации и крајни рокови. Во овој динамичен бизнис свет, често и забораваме да се

4 причини зошто треба да воведете велнес апликација како компаниски бенефит уште денес Read more

vezbanje-firma

Корпоративен фитнес: Tрошок или бенефит што ја зголемува продуктивноста кај вработените?

Колку често вашите вработени земаат слободен ден поради болест?  Колку често ви се пожалиле дека дошле на работа, иако не се чувствуваат добро? 🤒 Во

Корпоративен фитнес: Tрошок или бенефит што ја зголемува продуктивноста кај вработените? Read more

Sofija Manceva

Како да препознаеме дека имаме нереални очекувања и опседнатост со “совршениот” изглед?

Како да препознаеме дека сме се опседнале со изгледот? 🤔 Зошто очекувања од типот на “сакам да изгледам како овaa личност” се штетни и нереални?

Како да препознаеме дека имаме нереални очекувања и опседнатост со “совршениот” изглед? Read more

my-fit-kit

6 причини зошто треба да го дигитализираш твојот фитнес бизнис уште денес

Без разлика дали си нов личен тренер со еден клиент или имаш фитнес студија на повеќе локации низ земјава, сакаш да им го пружиш најдоброто

6 причини зошто треба да го дигитализираш твојот фитнес бизнис уште денес Read more

Фитнес трендови што можеби ќе ги искористиш за себе

Комбиниран фитнес Многу тренери знаат дека за одлични резултати е клучно да се направи добар фитнес план во кој ќе бидат опфатени елементи на кардиоваскуларен

Фитнес трендови што можеби ќе ги искористиш за себе Read more