Food

bezbednost-hrana

Колку е квалитетна храната што ја јадеш секојдневно?

Дали некогаш си размислувал/а што се случува со храната пред да стигне на полиците во супермаркетот? 🥕 Како правилно да ја чуваш храната и дали […]

Колку е квалитетна храната што ја јадеш секојдневно? Повеќе

Неколку трикови како да престанеш да јадеш од досада

Photo credits: @introspectivedsgn Дали посегнуваш по фрижидерот кога ти е досадно? Јадењето може да изгледа како добро решение кога немаш ништо подобро да правиш во

Неколку трикови како да престанеш да јадеш од досада Повеќе