FitKit Pixel

4 причини зошто им треба вежбање на твоите вработени и колеги

Да ги охрабриш твоите вработени или колеги да вежбаат не е само поради тоа што треба да бидат фит и здрави. Тоа го знаеме сите. Постојат многу други подолгорочни бенефити пред се’ за тебе, а потоа и за твоите колеги или вработени доколку си одговорен за група на луѓе во фирмата. 1. Вежбањето е природен лек […]

Повеќе