8 совети за да останеш фит во школската година

Кога си зафатен да го балансираш академскиот дел од животот, најчесто твоето тело ја плаќа цената. Овој период од годината кога почнуваме или се враќаме […]

8 совети за да останеш фит во школската година Повеќе