FitKit Pixel

5 реквизити што ќе го претворат твојот дом во фитнес центар

Photo credits: https://gadgets-reviews.com/ Познато ли ти е онаа чувство кога ти се вежба, ама некако те мрзи да го вклучиш компјутерот за да гледаш видеа со вежбање? Си велиш дека кога би имал/а фитнес реквизити дома кo во теретана, постојано би вежбал/а. Но, што ако можеш да искористиш неколку едноставни домашни реквизити кои што ќе […]

Повеќе