10 фитнес навики на оскаровците што можете да ги копирате

Гламурозните фустани, елегантните костуми шиени по мерка и совршено обликуваните тела ќе бидат дел и од годинашното 92-то доделување на филмските награди — Оскар. Додека одбројуваме ситно […]

10 фитнес навики на оскаровците што можете да ги копирате Повеќе