FitKit Pixel

6 начини за успешна Инстаграм фитнес страница во 2021 година

Photo credits: @sabel-blanco-662810 Ако Инстаграм ти е една од најважните социјални мрежи за да се промовираш себе си како тренер, твоето студио и програма, овој текст е за тебе. 👇 Дали постираш објави само кога ти е досадно или имаш развиено детална Инстаграм стратегија? Дали имаш интеракција со следбениците или си пасивен корисник? Овие 6 […]

Повеќе