Kid-friendly

Kid-friendly студио за вежбање: Ана Фит

Ана Фит e студио за аеробик, степ аеробик и пилатес во Прилеп, предводено од Александра Оровчанец, наша позната атлетичарка, репрезентативка и национална рекордерка во дисциплината

Kid-friendly студио за вежбање: Ана Фит Повеќе