FitKit Pixel

Фитнес Центар Лазариус: Ги поместуваме границите на невозможното

Веќе 4 години, фитнес центарот Лазариус е познат по учеството во натпревари и многубројни награди по бодибилдинг и фитнес во нашата држава. Успехот се должи на професионалните програми што ги нуди студиото по фитнес, пилатес и кардио тренинзи. Фитнес инструкторот Кире Лазаров сподели дел од успесите на студиото Лазариус, велејќи дека секоја година ги поместуваат […]

Повеќе