FitKit Pixel

Те мрзи да се вратиш на вежбање? Ајде да го решиме ова

Дали некогаш ти се случило да се најдеш во ситуација кај што се двоумиш дали денес да одиш на вежбање или воошто да се вратиш на вежбање, а не постои некоја голема причина? Една од работите што на секој од нас ни сметаат е феноменот “тргни застани”. Еве на пример замислете да одите до најблискиот […]

Повеќе