my-fit-kit

10 маркетинг идеи за подобро да го промовираш твојот фитнес бизнис

Колку успешно досега ти се покажала промоцијата на твоето фитнес студио? Колку маркетингот е дел од твоите секојдневни активности? 🤔 Дури и да го имаш […]

10 маркетинг идеи за подобро да го промовираш твојот фитнес бизнис Read more