Боречки вештини: Дисциплина за мажи или за жени?

Дали сметаш дека луѓето тренираат боречки вештини за да се одбранат во случај на опасност или едноставно да учествуваат во натпревари? Не е баш така. […]

Боречки вештини: Дисциплина за мажи или за жени? Повеќе