FitKit Pixel

Три чекори до посилна верзија од вас

Дали сте го слушнале следново? 🙂 1. редовно правете специфични вежби2. јадете урамнотежена исхрана со соодветно количество на протеини и микронутриени.3. испланирајте си денови за одмор за да може да се прилагодите. Вашиот план за градење мускули мора да го опфаќа следното: Вредна работа: Стимулирајте го мускулното ткиво со интензивни тренинзи. Користете ја тежината на телото […]

Повеќе