FitKit Pixel

FitKit Plus Burn It Up програма на Надица Јовановиќ

Цел живот се занимава со спорт, а во последниве 5 години детално ја изучува фитнес гранката, прераснуваjќи во еден од најдобрите персонални тренери во земјата кој постојано ја пренесува својата љубов и пасија за спортот. 🏆 Нејзината цел е заедно со вежбачите да воспостави здрави навики кои ќе придонесат кон подобро, поенергично и поуспешно секојдневие. […]

Повеќе