FitKit Pixel

8 лесни чекори до успешно онлајн фитнес студио и тренер

Photo credits: @karolina-grabowska Ако веќе година дена мака мачиш како да се кренеш на нозе и да си ја повратиш активноста и клиентите во твоето фитнес студио, овој текст ќе те инспирира да погледнеш кон светлата страна на ситуацијата — дигиталниот фитнес. 💪 Потребата да го трансформираш твоето студио во виртуелниот свет е поголема од кога и […]

Повеќе

Хајди од GetFit: Подобро онлајн тренинг, отколку ништо!

Оптимистички настроена и секогаш подготвена да преземе ризик, Штерјова Хајди од штипското GetFit студио е еден од оние тренери што не почекаа ни ден за да ги префрлат своите фитнес тренинзи онлајн. 🙌 Убедена дека онлајн часовите ќе бидат уште едно позитивно искуство за сите вежбачи, таа уште на 16 март, денот кога започнаа здравствените […]

Повеќе

Драгана од Fit Life: Предизвик ми е да го извадам најдоброто од моите вежбачи, па дури и во…

Енергичната Драгана Младеновска од фитнес студиото Fit Life е еден од оние тренери што го вадат максимумот од ситуацијата. Моментот кога стапи во сила препораката да се затворат фитнес центрите, таа веднаш ги пренесе своите тренинзи во онлајн просторот. 🙌 -На почетокот се прашував дали воопшто ќе функционира и дали луѓето би вежбале така од […]

Повеќе

Ѓорѓи од Play Fit Move: Онлајн вежбањето има многу предности!

-Се плашевме дека нема да има заинтересираност за онлајн часови од пошироката популација, но се случи сосема спротивното — добивме посветени вежбачи што уживаат да ја одржуваат фитнес рутината во комфорот на својот дом, вели Ѓорѓи Спасов, фитнес тренер во Play Fit Move. Ѓорѓи почнал да организира онлајн часови по Functional Fitness пред 1 месец, користејќи ја […]

Повеќе