FitKit Pixel

FitKit Plus Ready, Set, Pilates програма на Јелена Чокрева и Марија Чокрева

Јелена ја наследила љубовта кон спортот од баба ѝ, а Марија пораснала во спортско семејство каде физичката активност е дел од секојдневието. Заедно се фанстастична комбинација која своите вештини и знаење ги вложија во основање на пилатес студиото Pilates Point. Веќе неколку години ги учат вежбачите да го засакаат активниот пилатес, да уживаат во физичката […]

Повеќе

Јелена и Марија од Пилатес Поинт: Продолжуваме да работиме со полна пареа во живо и онлајн!

Студиото на Пилатес Поинт неодамна повторно ги отвори вратите за љубителите на активниот живот кои едвај чекаат да согоруваат калории и да си го обликуваат телото од соништата. 🙌 Со цел придржување кон протоколите за работа, на влезот од студиото и внатре се истакнати сите заштитни мерки кои се применуваат во студиото, како носење на […]

Повеќе

Марија и Јелена од Pilates Point: Предноста на онлајн вежбањето е што немаш простор за изговори!

Енергичните Марија и Јелена од Pilates Point студиото веќе месец дена организираат онлајн тренинзи по активен пилатес. Часовите ги одржуваат преку YouТube платформата како најпристапна, едноставна за користење и веќе позната апликација за нивните вежбачки. Онлајн вежбањето има многу предности зашто немаш повеќе изговори зошто не си успеал да стигнеш на тренинг, велат Марија и […]

Повеќе