FitKit Pixel

Радица од Pure Studio: Заљуби се во процесот да се грижиш за себе!

Под мотото Relax your body internally, едно од најмодерните места за вежбање јога во Скопје, Pure Studio повторно ги отвори вратите за своите ученици, онлајн и во сала. 🙌 Иако Pure Studio постои само неколку месеци, веќе се на далеку препознатливи по својата богата понуда — практикување на повеќи стилови на јога водени од сертифицирани јога учители. […]

Повеќе