FitKit Plus Ready, Set, Pilates програма на Јелена Чокрева и Марија Чокрева

Јелена ја наследила љубовта кон спортот од баба ѝ, а Марија пораснала во спортско семејство каде физичката активност е дел од секојдневието. Заедно се фанстастична […]

FitKit Plus Ready, Set, Pilates програма на Јелена Чокрева и Марија Чокрева Повеќе