FitKit Pixel

Почетник во трчање

Има уште 3 недели до Скопски маратон и доколку немаш никакво искуство туку само ентузијазам, тогаш би ти препорачале да ја искористиш само онаа трка од 5км. Денес споделуваме неколку совети што можеби ќе ти помогнат да се спремиш и да си дадеш ветер во грб за следната година. Опрема за трчање Добрата вест е […]

Повеќе