FitKit Pixel

И кожата има бенефити од твоето вежбање

Сите знаеме дека вежбањето има безброј бенефити па истото се случува и со нашата кожа — најголемиот орган на телото. Еве кои се клучните придобивки. Потете се Кога вежбаме ни се зголемува дотокот на крв до живите слоеви на кожата. Со отворањето на потните жлезди се исфрлаат и дел од материите што ги затнуваат порите. Меѓутоа, по […]

Повеќе