FitKit Pixel

Како да го искористиш социјалното дистанцирање за да вложиш во себе?

Erik Mclean@introspectivedsgn Одржувањето на социјалната дистанца умее да биде досадно и поразувачко искуство. Но, во време кога дистанцирање од сите аспекти на твојот живот надвор од дома е повеќе од неопходно, да го зграпчиме најдоброто од ситуацијата. Секако, го имаш изборот да си седиш дома и да мизеруваш, прашувајќи се кога сето ова ќе заврши […]

Повеќе