FitKit Pixel

Сања од Сонриса: Еден час вежбање во денот (макар и онлајн) те прави посреќен!

Онлајн часови по салса, регетон, зумба е начинот на кој што Сања Матеева од танцовиот клуб Сонриса веќе месец дена ги одржува своите вежбачи во топ форма. 💪 -Се плашев дали вежбачите ќе можат убаво да се извежбаат и дали ќе се чувствуваат исто како во сала. Но, тие се прилагодија одлично. Прв најголем предизвик […]

Повеќе