FitKit Pixel

2 лесни вежби во вода

Не знам дали сте љубители на вода и дали сте со предрасуди дека не сакате да влегувате во базен, но како и да е еве што може да правите и да потрошите некоја калорија повеќе додека сте во базен. Аква аеробик Часовите по вежби во вода овозможуваат на забавен начин да ги искористите отпорот и […]

Повеќе