FitKit Pixel

Пробај ги овие 3 вежби во вода

Периодов или си на одмор или размислуваш да споиш викенд за да избегаш на некоја дестинација покрај вода. Еден од стравовите со кои се соочуваат многу луѓе е дали ќе го прекинат континуитетот на вежбање или дали ќе се вратат поправени поради тоа што сите се опуштаме и “бегаме” од здравиот и активен начин на […]

Повеќе

2 лесни вежби во вода

Не знам дали сте љубители на вода и дали сте со предрасуди дека не сакате да влегувате во базен, но како и да е еве што може да правите и да потрошите некоја калорија повеќе додека сте во базен. Аква аеробик Часовите по вежби во вода овозможуваат на забавен начин да ги искористите отпорот и […]

Повеќе