Табата тренинг: подигни го твоето фитнес ниво

Табата начинот на вежбање бара да вежбаш на едно повисоко и поспремно ниво. Причината поради тоа што е популарен и омилен кај се’ повеќе луѓе […]

Табата тренинг: подигни го твоето фитнес ниво Повеќе