FitKit Pixel

Македонија за прв пат дел од Националниот Фитнес Ден 2020

Под мотото „Да бидеме активни”, граѓанската спортска организација ТАКТ го организира првиот Национален Фитнес Ден во земјава. Оваа позната европска иницијатива која што за прв пат се случува и во Македонија е наменета за сите луѓе кои што веруваат во моќта на физичката активност за подобрување на квалитетот на животот, а истовремено ја поттикнува и […]

Повеќе