FitKit Pixel

Боречки вештини: Дисциплина за мажи или за жени?

Дали сметаш дека луѓето тренираат боречки вештини за да се одбранат во случај на опасност или едноставно да учествуваат во натпревари? Не е баш така. Боречките вештини се многу повеќе од одбрана или победа на натпревар. Тие се едно од најдобрите средства за контролирање на умот и телото, зајакнување на самодовербата и ослободување од стресот. […]

Повеќе

Ивица од The Strongest: Ќе им го дадеме најдоброто искуство на вежбачите под најповолни…

Под мотото “Only the strongest survive!”, центарот за боречки вештини The Strongest oд Скопје, докажа зошто веќе 25 години се еден од најистакнатите клубови во државата што на едно место ги обединува фитнесот и борчеките вештини. ✅ Разноликост на фитнес дисциплини погодни за секој вежбач, голем број на боречки вештини од врвни иструктори и тим […]

Повеќе