Се комплетираше првата #фиткафана

Среда 18:30 – време за собир на многу различни луѓе во една кафана – фит кафана. Главна на менито е заедничката цел, да напредуваме. Докажавме […]

Се комплетираше првата #фиткафана Повеќе