FitKit Pixel

Мартин од Titan Pro: Боречките спортови ќе те научат дека не постојат тешки и несовладливи…

Последниов период, пандемијата ни покажа дека треба да посветуваме повеќе внимание на активниот живот и исфрлање на стресот и негативната енергија од нашиот организам. Еден од најдобрите начини за постигнување на ова се боречките вештини како кик бокс и маи таи. 👌 Боречките спортови ќе те научат дека не постојат тешки и несовладливи противници, туку […]

Повеќе