FitKit Pixel

Unbranded Fitness: Фитнес Центар за Жени

Unbranded Fitness е вистинско освежување во фитнес индустријата во земјава, наменето за девојки и жени кои секогаш се подготвени за акција. Функционален тренинг, фитнес, боречки вештини, танцување, аеробик и кардио се дел од широката лепеза на дисциплини специјално дизајнирани за да ти го ослободат вишокот на енергија и негативните емоции. Фит чувство и изглед, подобро […]

Повеќе