FitKit Pixel

Многу важен Update 25.01.2018

Со намера да го подобриме корисничкото искуство и да овозможиме достапност на нашите услуги надвор од Скопје и со цел да ја зголемиме нашата понуда со 2 нови категории (спа услуги и персонални тренери) направивме update на системот и апликацијата. Воведуваме FitKit кредит систем кој што подразбира дека секоја резервација и закажување на тренинг ќе […]

Повеќе