FitKit Pixel

Моќта на пешачењето

Никогаш не ја потценувајте моќта на одењето. Ова го заклучив откако го сведов пешачењето во последнава година на минимум. Секој ден одвојте време за одење пеш, тоа ќе влијае позитивно на вашето здравје и вашите фитнес цели. Зошто да се заљубите во одење? Одењето пеш може да биде забавно, особено ако одите заедно со пријател. […]

Повеќе