FitKit Pixel

Пробај ги овие 3 вежби во вода

Периодов или си на одмор или размислуваш да споиш викенд за да избегаш на некоја дестинација покрај вода. Еден од стравовите со кои се соочуваат многу луѓе е дали ќе го прекинат континуитетот на вежбање или дали ќе се вратат поправени поради тоа што сите се опуштаме и “бегаме” од здравиот и активен начин на […]

Повеќе