FitKit Pixel

Свадбено затегнување

Замисли музичарите наместо да ја користат фразата: “сега младоженците ќе ја сечат тортата”, да соопштат: “А сега се молат гостите да седнат, невестата ќе ја прави шпагата”. Балканска свадба Шала на страна, но сликава е најдобриот показател за тоа какво е ослободувањето откако ќе почне свадбата што ја спремаш половина година. Ќе пукнеш! Каков е […]

Повеќе